KAUHAJOKI JA JALASJÄRVI

Kun tarvitset apua
tuki- ja liikuntaelimistön
kipuihin ja oireisiin,
avun löydät
A-FYSITIIMILTÄ

Monipuoliset fysioterapia ja -kuntoutuspalvelut

A-FYSITIIMI

Anne-Mari, Tommi, Tiia, Mari

A-Fysitiimi on kasvava ja rohkeasti kehittyvä fysioterapiayritys. Yrityksessä toimivilta terveydenhuollon ammattilaisilta löytyy innokkuutta ja tahtoa oppia uutta ja kehittää osaamistaan päivittäisessä työssä sekä lisäkoulutuksilla. Jokainen asiakas on ainutlaatuinen!

A-Fysitiimi toimii Kauhajoella Puistotien klinikalla ja Jalasjärvellä Salosen Lääkäriasemalla. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet TUKI- JA LIIKUNTAELIN vaivoihin, TYÖFYSIOTERAPIAAN, URHEILUFYSIOTERAPIAAN, MANUAALISEEN TERAPIAAN.

Ikääntyville teemme kotikäyntejä ja toimintakykykartoituksia asiakkaan omassa elinympäristössä. Yritysasiakkaitamme arjen sujuvuutta tuemme toimimalla myös työpaikoilla. Palveluihimme kuuluvat niin asiantuntijaluennot kuin myös yritysten henkilöstön työkykyä ylläpitävät ja kehittävät toimet.

Ensimmäisellä fysioterapiakäynnillä tilanteesi kartoitetaan perusteellisesti. Kartoituksen perusteella laaditaan tuloksiin johtava hoitosuunnitelma. Hoitosuunnitelma takaa yksilöllisesti laaditun ja etenevän kuntoutuksen. Kuntoutuksessa korostamme aktiivista otetta, mutta sisältäen tarvittavat manuaaliset hoidot ja muut menetelmät. Asiakas ja asiantuntija asettavat kuntoutuksen tavoitteen, joka määrittelee myös hoitojakson pituuden. Tarvittaessa ohjaamme fysioterapia-asiakkaan lääkärin vastaanotolle.

Fysioterapian aikana opit käyttämään kehoasi oikein ja motivoidut ylläpitämään toimintakykyäsi!

FYSIOTERAPIAAN VOIT TULLA MYÖS ILMAN LÄHETETTÄ.
Fysioterapia-pakettien myötä kuntoutus edullisesti!

Lääkärinlähetteellä ja kelakorttia näyttämällä saat kelakorvauksen suoraan, maksat vain omavastuuosuuden.

AJANKOHTAISTA

Hyvät asiakkaamme!

PALVELEMME 5.12. KLO 16.00 SAAKKA.

PE 6.12. KLINIKKA ON SULJETTU.

TUTUSTU PALVELUIHIMME:

TYKKÄÄ MEISTÄ FACEBOOKISSA JA INSTAGRAMISSA!

Instagram afysitiimi

Facebook afysitiimi

TERVEYTTÄ TUKEVAT PALVELUT JA TUOTTEET

FOOTBALANCE MEDICAL TUKIPOHJALLISET

Jalat ovat tukipilarimme ja siksipä niiden merkitys kehomme linjaukseen. Fysioterapeutin asiantuntijuudella saat 100% yksilölliset pohjalliset ja täsmäohjeet jalkojesi terveyden edistämiseksi!

OS1St tuki- ja kompressiotuotteet

Kivun lievitykseen ja nivelen ja lihaksen tukemiseen. Medical-tason kompressio tehostaa nestekiertoa ja lihasten toimintaa. Oirekohtaiset tuotteet: akillesvaivat, hyppääjän polvi, jalan kiputilat, kyynärpään kiputilaty, lihasvaivat, vaivasenluukivut jne.


TEMPUR TYYNYT

Tempur tyynyistä löydät juuri sinulle sopivan. Nukkuma-asennon mukaan selkä- tai kylkinukkujille. Tyyny tukee ergonomisesti ja helpottaa ja ennaltaehkäisee niska- ja hartiaseudun kiputiloja. Fysioterapeutti opastaa sinua oikean tyynyn valinnassa. Ennen ostopäätöksen tekoa sinulla on mahdollisuus koenukkua tyynyllä vuokrauspalvelumme kautta. Terveydenhuoltoalan suosittelemia.

InBody-kehonkoostumusmittaus

InBodylla monipuolisen kuva kehon tilasta. Mm. Lihaksen ja rasvan suhde,

nestetasapaino, viskeraalisen rasvan määrä.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Mittausraportti sisältää, kuormituksen ja levon suhde. Päiväaikainen kuormitus, yöaikainen palautuminen, liikunnan tehon arviointi suhteessa kuntoosi, kestävyyskuntotaso jne.