Kun kipu on kova, avun löydät A-FYSITIIMILTÄ

Monipuoliset fysioterapia ja -kuntoutuspalvelut
Kauhajoella ja Jalasjärvellä

Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet TUKI- JA LIIKUNTAELIN VAIVOIHIN.

Lähetteellä saat kelakorvauksen. FYSIOTERAPIAAN VOIT TULLA ILMAN LÄHETETTÄ!

Fysioterapia-pakettien myötä käyt kuntoutuksessa edullisesti. Kysy lisää klinikalta!

KAUHAJOELLA Puistotie 51

JALASJÄRVELLÄ, Torikatu 9 (Salosen Lääkäriasema)

AJANVARAUS P. 040 4115 381 (klinikan aukioloaikoina)
Ota yhteyttä sähköpostitse: info@a-fysitiimi.fi.

Alta sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme (Kauhajoelle) (avoinna 24/7).


Tutustu palveluihimme:

AUKIOLOAJAT (poikkeuksellinen 1.7.-2.8.2019)

Maanantai 9-17

Tiistai 9-17

Keskiviikko 9-17

Torstai 8-16

Perjantai 8-16

TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

AJANKOHTAISTA

Fysioterapeutti Anne-Mari Marttunen aloitti kuntoutusyrittäjänä vuonna 2008. A-Fysitiimi on nykypäivänä nopeasti kasvava ja rohkeasti kehittyvä fysioterapiayritys. Yrityksessä toimivat fysioterapeutit ovat kilpaurheilutaustaisia sekä helposti lähestyttäviä ammattilaisia.

A-Fysitiimi toimii Kauhajoella Puistotien klinikalla ja Jalasjärvellä Salosen Lääkäriasemalla. Teemme tarvittaessa kotikäyntejä. Tuemme yritysten arkea toimimalla myös työpaikolla. Palveluihimme kuuluvat niin asiantuntijaluennot kuin myös henkilöstön työkykyä ylläpitävät ja kehittävät toimet.

Ensimmäisellä fysioterapiakäynnillä tilanteesi kartoitetaan perusteellisesti. Kartoituksen perusteella laaditaan tuloksiin johtava hoitosuunnitelma. Se takaa yksilöllisesti laaditun ja etenevän kuntoutuksen. Siihen sisältyy tarvittavat hoidot ja menetelmät. Menetelmät ja hoitojakson pituus valitaan tavoitteen mukaisesti. Tarvittaessa ohjaamme fysioterapia-asiakkaan erikoislääkärin vastaanotolle.

Fysioterapian aikana opit käyttämään kehoasi oikein ja motivoidut ylläpitämään toimintakykyäsi.

TERVEYTTÄ TUKEVAT PALVELUT JA TUOTTEET

FOOTBALANCE MEDICAL TUKIPOHJALLISET

Jalat ovat tukipilarimme ja siksipä niiden merkitys kehomme linjaukseen. Fysioterapeutin asiantuntijuudella saat 100% yksilölliset pohjalliset ja täsmäohjeet jalkojesi terveyden edistämiseksi!

OS1St tuki- ja kompressiotuotteet

Kivun lievitykseen ja nivelen ja lihaksen tukemiseen. Medical-tason kompressio tehostaa nestekiertoa ja lihasten toimintaa. Oirekohtaiset tuotteet: akillesvaivat, hyppääjän polvi, jalan kiputilat, kyynärpään kiputilaty, lihasvaivat, vaivasenluukivut jne.


TEMPUR TYYNYT

Tempur tyynyistä löydät juuri sinulle sopivan. Nukkuma-asennon mukaan selkä- tai kylkinukkujille. Tyyny tukee ergonomisesti ja helpottaa ja ennaltaehkäisee niska- ja hartiaseudun kiputiloja. Fysioterapeutti opastaa sinua oikean tyynyn valinnassa. Ennen ostopäätöksen tekoa sinulla on mahdollisuus koenukkua tyynyllä vuokrauspalvelumme kautta. Terveydenhuoltoalan suosittelemia.

Otsikko

InBody-kehonkoostumusmittaus

InBodylla monipuolisen kuva kehon tilasta. Mm. Lihaksen ja rasvan suhde,

nestetasapaino, viskeraalisen rasvan määrä.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Mittausraportti sisältää, kuormituksen ja levon suhde. Päiväaikainen kuormitus, yöaikainen palautuminen, liikunnan tehon arviointi suhteessa kuntoosi, kestävyyskuntotaso jne.