A-FYSITIIMI

Anne-Mari Marttunen

Yrittäjä, fysioterapeutti (AMK), työfysioterapeutti, suoravastaanottokoulutettu, koulutettu hieroja

Anne-Marilla on vuosien kokemus ja tietotaito tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista ja hoidosta sekä kuntoutuksesta. Ammatillinen lisäkoulutus mm: Fysioterapeutin suoravastaanotto, urheilufysioterapia, C1-2 selkärangan manuaalinen tutkiminen ja hoito, niskan liikehäiriöiden manuaalinen terapia, Footbalance Medical alaraajakoulutettu. Urheilutaustalta Anne-Mari on kilpahiihtäjä ja liigatason salibandypelaaja. Urheilu on lähellä sydäntä edelleen ja arjessa vahvasti mukana. Anne-Marin vastaanotto Kauhajoella sekä Jalasjärvellä.

Tiia Vähä-Karvia

fysioterapeutti (AMK), työfysioterapeutti

Tiia on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin ja hoitoon, työfysioterapiaan ja hän on Footbalance Medical alaraajakoulutettu. Tiia hallitsee aktiivisen kuntoutuksen menetelmät ja harjoitteet. Myös Tiialla on urheilutausta ja rytmi on veressä, aktiivi voimistelutaustan vuoksi. Tiian vastaanotto Kauhajoella ja Jalasjärvellä.

Tommi Kukila

fysioterapeutti (AMK), koulutettu hieroja


Tommin erikoisalaa ovat tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja kuntoutus. Tommilla on vahva ja monipuolinen urheilutausta, joka näkyy myös päivittäisessä työssä. Hän hallitsee yksilöllisen kuntoutusohjelman rakentamisen, painottaen toiminnallisia harjoitteita.

Vapaa-ajallaan hän viihtyy jalkapallokentillä sekä pelaajan että valmentajan roolissa.

Tommin vastaanotto Kauhajoella ja Jalasjärvellä sekä pelikentillä.

Mari Kuusisto

koulutettu hieroja, asiakaspalveluvastaava


Marilla on 20 vuoden kokemus ja tietotaito tuki- ja liikuntaelimistön hoidosta sekä asiakaspalvelusta terveydenhuollon alalla.

Mari toimii Kauhajoen klinikalla 1.10. lähtien.