A-FYSITIIMI

ANNE-MARI MARTTUNEN

Yrittäjä, fysioterapeutti (AMK), työfysioterapeutti, suoravastaanottokoulutettu, koulutettu hieroja


Anne-Marilla on vuosien kokemus ja tietotaito tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista ja hoidosta sekä kuntoutuksesta. Ammatillinen lisäkoulutus mm: Fysioterapeutin suoravastaanotto, urheilufysioterapia, C1-2 selkärangan manuaalinen tutkiminen ja hoito, niskan liikehäiriöiden manuaalinen terapia, Footbalance Medical alaraajakoulutettu. Urheilutaustalta Anne-Mari on kilpahiihtäjä ja liigatason salibandypelaaja. Urheilu on lähellä sydäntä edelleen ja arjessa vahvasti mukana. Vastaanotto Kauhajoella ja Ylistarossa, "kentällä".

TIIA VÄHÄ-KARVIA

fysioterapeutti (AMK), työfysioterapeutti,

suoravastaanottokoulutettu


Tiia on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin ja hoitoon, työfysioterapiaan ja hän on Footbalance Medical alaraajakoulutettu. Tiia hallitsee aktiivisen kuntoutuksen menetelmät ja harjoitteet. Myös Tiialla on urheilutausta ja rytmi on veressä, aktiivi voimistelutaustan vuoksi. Tiian vastaanotto Kauhajoella ja Jalasjärvellä.

SUVI KOSKINEN

fysioterapeutti (AMK), personal trainer

Suvi on A-Fysitiimin uusin vahvistus. Fysioterapeutiksi hän on valmistunut jouluna 2020 , koulutukseltaan hän on myös Personal Trainer. Suvi kilpailee moukarinheittäjä ja onkin lajissaan huipputasolla. Liikunta ja ihmisten terveys on hänelle sydämen asia. Suvin hoidossa kivuton kohti kivutonta ja liikunnallista arkea. Vastaanotto Kauhajoelle ja "kentällä".

Mari Kuusisto

koulutettu hieroja, asiakaspalveluvastaava


Marilla on 20 vuoden kokemus ja tietotaito tuki- ja liikuntaelimistön hoidosta sekä asiakaspalvelusta terveydenhuollon alalla.

Mari toimii Kauhajoen klinikalla.