A-Fysitiimin monipuoliset palvelut

Saman katon alta löydät sekä fysioterapia- että lääkäripalvelut. A-Fysitiimi toimii moniammatillisessa tiimissä yritysten työterveyshuoltojen kanssa. Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö. A-Fysitiimin asiakkaaksi voit tulla myös ilman lähetettä.

Fysioterapiaan kannattaa hakeutua jo siinä vaiheessa, kun kipu tai oireet eivät ole päässeet kroonistumaan. Esimerkiksi huimaus on yleensä helposti hoidettavissa jo muutamalla fysioterapiakäynnillä. Hoidamme päivittäin myös leikkauksen ja trauman jälkeisiä kuntoutusasiakkaita.

Työfysioterapiaa toteutetaan yhdessä työterveyshuoltojen kanssa. Työfysioterapeutin vastaanotolle saat lähetteen yrityksesi työterveydestä. Työfysioterapeutti kartoittaa työpaikkakäynnillä niin työergonomian kuin työssäkuormittuneisuutta.

Urheilufysioterapeutin puoleen voit kääntyä liikunta- ja urheiluvamma-asioissa. Hoidamme joukkueita sekä yksilöitä. Teemme yhteistyötä urheiluseurojen kanssa Seinäjoella, Kurikassa sekä Kauhajoen alueella. Urheilufysioterapeutti tekee myös yksilövalmennusta. Yksilövalmennus muokkautuu urheilijan vuosikellon mukaisesti. Urheilufysioterapeutti on lajivalmennuksen tukena fysiikkaharjoittelun ja lihashuollon suunnittelussa ja toteutuksessa harjoituskaudella, kisakaudella ja lepokaudella.

Hieronta auttaa palautumaan työstä ja treenistä mutta myös oiva tapa rentoutua. Hieronta on hoitomenetelmänä aktiivisen kuntouksen tukena. Hierojamme ovat koulutettuja ammatilaisia sekä fysioterapeutteja pohjakoulutukseltaan.