Tuki - ja liikuntaelin fysioterapia

Fysioterapeutti on liikkumisen ja toimintakyvyn asiantuntija.
Me tutkimme ja hoidamme tutkitusti toimivalla ja tehokkailla keinoilla.

A-Fysitiimin fysioterapeutit hoitavat ja ohjaavat sinut oikealle uralle. Voit tulla ilman lähetettä. Fysioterapeutti on liikkumisen ja toimintakyvyn asiantuntija. Me tutkimme ja hoidamme tutkitusti toimivalla ja tehokkailla keinoilla. Lue lisää ja varaa aika.

Fysioterapiakäynnin tarpeessa Kun kipu haittaa liikettä, tai niskahartiaseudun jumit vievät yöunet on fysioterapiakäynti paikallaan. A-Fysitiimin ammattilaiset tutkivat ja tekevät treeniohjelman ja sitä tukevat käsittelyt. Mitä nopeammin hakeudut A-Fysitiimille sitä nopeammin pääset eroon kivuista ja jatkat tervettä arkea.

Pre- ja postoperatiivinen kuntoutus Lihasvoiman ja liikkuvuuden sekä toimintakyvyn ylläpito ennen leikkausta edesauttaa leikkauksesta toipumista. Fysioterapeutin ohjauksessa leikkauksen jälkeinen kuntoutus etenee progressiivisesti ja turvallisesti.


Kuntouttava fysioterapia Pitkittyneissä ja kroonistuneissa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa kuntoutus toteutetaan yksilöllisesti suunnitellun harjoitusohjelman mukaisesti. Kuntoutuksen tavoitteena on täyden työ- ja toimintakyvyn palautuminen.

Ikääntyvien kotikuntoutus Fysioterapeutti arvio toimintakyvyn ja kartoittaa kodin toimintaympäristön ja apuvälineiden tarpeen. Aktiivinen kotikuntoutus suunnitellaan yksilöllisesti ja kuntoutuksessa hyödynnetään monipuolisesti kuntoutusvälineitä.

 
Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä (kelakorvattavuus) tai ilman lähetettä.

Fysioterapiapaketilla edullisimmin hinnasto