Työfysioterapia

Työstä työkykyä A-Fysitiimin työfysioterapeutin avulla!

Vastaanotolla kartoitetaan mm. tuki- ja liikuntaelimistön kuormittuneisuutta ja oireita. Työfysioterapeutin käynniltä saat ensiapua rasitusoireisiin ja ohjeet omatoimisiin harjoitteisiin. Työpaikkakäynnillä työfysioterapeutti arvioi ergonomiaa, kuormitusta ja tekee tarvittavat muutokset mahdollisuuksien mukaan. Vastaanotolle saat lähetteen työterveyslääkäriltä tai työterveyshoitajalta. Toimimme myös suoraan yhteistyössä yrityksien kanssa.

Työfysioterapeutti voi olla apuna esim. uusien toimistotilojen suunnittelussa sekä työtekijöiden työkyvyn parantamisessa. A-Fysitiimin Anne Mari Marttunen on tunnettu ja pidetty puhuja yritysten työhyvinvointitapahtumissa. Pitkä kilpaurheilutausta sekä fysioterapeutin kokemus yhdistettynä innostavaan esiintymistapaan on tae motivoivasta luennosta.

Työfysioterapeutin ohjaus- ja neuvontapalvelut toteutetaan yhteistyössä työterveyshuoltojen kanssa. Toimimme Kauhajoella yheistyössä mm. KristinaMedin kanssa.

Työfysioterapia on parhaimmillaan ennaltaehkäisevää toimintaa, ohjausta ja neuvontaa, kartoitusta sekä kohdistettuja toimenpiteitä.