A-Fysitiimillä tulet kuntoon

Asiakastarinoita ja ajankohtaisia uutisia A-Fysitiimin tapahtumista sekä ammattilaisten asiaa terveydestä ja hyvinvoinnista.

-

Tervetuloa tiimiin Eeva-Liisa

Kaikki tekstit
0 Comments

Kipu pois, kipin kapin fysioterapiaan!

A-FYSITIIMI vahvistuu jälleen! Fysioterapeutti Eeva-Liisa aloittaa tiimissä 3.1.2022.

Ajanvaraus on jo auki! Fysioterapian ensikäynnit Eeva-Liisan vastaanotolle -30% (ovh:sta) 31.1.2022 saakka.

"Olen piakkoin 30-vuotias entinen urheilija-metsuri, nykyinen urheileva-fysioterapeutti Kortesjärveltä. Viimeiset 10 vuotta urheilu ja elämä ovat vieneet ympäri Suomea. Oman murteen puhuminen on ollut koetuksella pitkän "vierailla mailla" eletyn jakson aikana. Vaan josko sitä nyt vihdoin voisi puhua sitä leviää, kun elämä toi takaisin Lakeuksille!

Urheilutausta ja nykyinen harrastusrepertuaari painottuvat kestävyyslajeihin. Erikoisosaamista löytyy maastopyöräilyyn ja sitä tukevaan oheisharjoitteluun. Hiihto, suunnistus, jalkapallo ja voimaharjoittelu osana kestävyyslajeja kuuluvat myös vahvuuksiini. Urheiluhulluna en kuitenkaan jää sormi suuhun muidenkaan lajien suhteen.

Tässä vaiheessa fysioterapeutin uraa vahvuuteni painottuvat Tuki- ja liikuntaelinongelmiin. Halu oppia uutta ja kehittyä ammatissa on edellytys tässä työssä pärjäämiselle."

Eeva-Liisa Hakala

Fysioterapeutti (AMK), koulutettu hieroja/ urheiluhieroja

#afysitiimi #fysioterapiajakuntoutus #urheilufysioterapia #tukijaliikuntaelimistö #kestävyysurheilu #tulekuntoontulemeille