Fysiovalmennus

Fysiovalmennuksen avulla elämäsi kuntoon!

-

Fysiovalmennus ja ryhmät

Kun kaipaat muutosta, valitse tavoitteellinen valmennus.
 

Yksilö- tai ryhmävalmennus. Sisältää kaiken mitä tarvitset onnistuaksesi pääsemään tavoitteeseesi!

Sinulle valitaan sopivat mittaukset ja tavoitteet, joiden pohjalta rakennetaan yksilöllinen harjoitusohjelma. Ohjelmaasi muokataan kehityksesi mukaan. Näin saavutat pysyviä tuloksia. Suosittelemme vähintään kolmen kuukauden mittaista valmennusta tuloksien saavuttamiseksi.

Voit valita myös etävalmennuksen.

 

Tulossa FYSIOVALMENNUKSESSA kaksi ryhmää:

LEMPEÄ VAAKA 3kk: Matalan kynnyksen painonpudotusryhmä. Sinulle, jolla ei ole aiempaa liikuntataustaa ja haluat aloittaa terveellisemmän elämän turvallisesti ja määrätietoisesti. Tavoitteena painonpudotus nauttien liikunnasta ja muuttaen toimintatapoja, sinun arkeasi kunnioittaen. 480€

HYVÄN OLON STARTTI 3kk valmennus. Sinulle, jolla krempat estävät säännöllisen liikunnan harrastamisen. Palaa kuntoilun pariin ammattilaisen avustuksella. 480€

Ryhmävalmennuksien aikana mahdollisuus harjoitella Fysiosalissamme edullsesti, vain 39€/kk, rajaton käyttö aukaoloaikojen puitteissa. Teemme saliohjelmat myös BodySportin ja Virkun saleja hyödyntäen. Saliharjoittelun voi korvata kotiharjoitteluna.

Hinnasto

Yksilövalmennus

  • 80€ / krt
  • 1 kk 260€ (4x), 65€ krt
  • 2 kk 480€ (8x), 60€ krt
  • 3 kk 540€ (12x), VAIN 45€ krt

Valmentajina: Anne-Mari ja Suvi

 

Kuntoklinikka

Kuntoklinikkalla voit käydä veloituksetta fysioterapiapakettien 10 ja 15 aikana. Kuntoklinikassa voit jatkaa kuntoutuksen jälkeen kuukausiveloituksella. Myös fysiovalmennuksessa hyödynnämme salimme laitteita, joten olet tervetullut meille treenaajaksi. Kuntoklinikkaharjoittelu soveltuu erinomaisesti myös työporukoille.

Liikuntaryhmät Kauhajoella

Maanantaisin: Kunnon jumppa klo 17-18. Lihaskunto/tasapaino/koordinaatio/liikkuvuus. Sali/ulkona sovitusti. Ohjaajana: Anne-Mari (ryhmä aloittanut, 2 paikkaa vapaana)


Keskiviikkoisin: Happi -peruskuntoharjoitukset klo 17-17.45. Treeneissä tutustutaan sykepohjaiseen harjoitteluun. Löydä omat sykerajasi ja harjoittele nousjohteisesti kohti kunnon huippua! Ohjaajana: Anne-Mari

Torstaisin:
Kehonhuolto klo 7.45-8.30. Virkeänä päivään. Liikkuvuusharjoitteet ja venyttelyt. Sali. Ohjaajina: Anne-Mari / Suvi
Tanssien tasapainoon klo 11-12. Lihaskunto/tasapaino/koordinaatio/liikkuvuus. Tanssiharjoitteet ja fysiosali harjoitteet. Laitesali/sali. Ohjaajina: Tiia ja Suvi

Ajankohtaista

Terveysmittaukset ja kuntotestit
 

Inbody - kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittaus antaa objektiivisen kuvan kehosi tilasta. Soveltuu ravintotottumusten, terveysliikunnan, painonhallinnan ja muiden elämäntapamuutosten motivointiin ja seurantaan!

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Hyvinvointianalyysin avulla selvität kuormituksen ja levon suhdetta

Toimii hyvinvointisi tukena, vuosittaisena terveystarkastuksena ja tavoitteiden asettamisen apuna. Saat tietoa hermostosi tilasta, kuormituksestasi, palautumisestasi ja liikunnan tehosta suhteessa kuntoosi. Hyvinvointianalyysin jälkeen annamme henkilökohtaisen palautteen ja terveyssuositukset.

Polkupyörätesti 

Mitataan submaksimaalista voimantuottoa.

Lihaskuntotestit