A-Fysitiimillä tulet kuntoon

Asiakastarinoita ja ajankohtaisia uutisia A-Fysitiimin tapahtumista sekä ammattilaisten asiaa terveydestä ja hyvinvoinnista.

-

Marin kuntoutustarina

Asiakastarinat Kaikki tekstit
0 Comments

Tapaturman jälkeen takaisin työelämään

"Olin kolme vuotta sitten liikenneonnettomuudessa, jossa sain vasemmalle puolelle murtumia kylkiluihini, lapaan ja solisluuhun.Pikku hiljaa aloitimme kuntoutuksen sitä mukaa kun vammat alkoivat parantua. Hyvän ohjeistuksen ja säännöllisten kuntoutuksessa käyntien ja ahkeran kotijumpan ansiosta aloitin osa-aikaisen työn vanhassa ammatissani puolen vuoden kuluttua onnettomuudesta.

Osa-aikaista työtä ja kuntoutusta jatkui toiset puoli vuotta, jonka jälkeen aloitin koko päiväisen työn. Kuntoutusta on jatkunut tähän päivään asti ja jatkuu edelleen. A-fysitiimistä olen saanut tosi hyvää kuntoutusta ja hyviä ohjeita kotijumppaan, jota ei sovi myöskään unohtaa."

-Mari

"Tapaturman jälkeen kuntoutumispolku saattaa olla pitkä. Yhteistyöllä, ilon, huumorin, ammattitaidon ja motivoitumisen kautta kohti työelämää. Kiitos Marille tarinasi jakamisesta. Ylpeänä sinusta ja saavutuksestasi. Fysio pysyy vierellä!"

- Fysioterapeutti Anne-Mari

#tapaturma #murtuma #kuntoutus #fysioterapia