Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Kun kipu haittaa arkeasi, A-Fysitiimin fysioterapeutit auttavat Kauhajoella, Jalasjärvellä ja Ylistarossa.

-

Fysioterapiaan

Kun kipu haittaa liikettä ja rajoittaa arkea.
 

Kivusta eroon ja takaisin toimintaan fysioterapian avulla! Meillä on vuosien kokemus ja tietotaito tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutuksesta, olet siis osaavissa käsissä! 

Tutkimme ja hoidamme toimivilla ja tehokkailla keinoilla. Tuki- ja liikuntaelinvaivoissa kuntoutus toteutetaan yksilöllisesti, tavoitteiden pohjalta. Ohjauksessamme kuntoudut turvallisesti, mutta tehokkaasti. Jos olet ahkera treenaaja, fysioterapia voidaan toteuttaa myös seurantakäyntiluontoisesti.

Aktiivinen fysioterapia

Aktiivinen fysioterapia aloitetaan heti kun mahdollista. Kauhajoen klinikalla meillä on niska-, selkä-, olkapää- sekä alaraajojen kuntoutuslaitteet, joiden avulla harjoitellaan turvallisesti kipua kunnioittaen. Fysioterapeutti laatii sinulle myös kotiharjoitusohjelman, joka tukee kuntoutumistasi.

Mitä nopeammin hakeudut meille, sitä nopeammin pääset eroon kivuista ja jatkat tervettä arkea. Näin säästät rahaa ja aikaa.

Fysioterapiaan ilman lähetettä


Fysioterapia on kelakorvattavaa lääkärin lähetteellä. Fysioterapiaan voit tulla myös ilman lähetettä ja lääkärinkäyntiä. Me fysioterapeutit olemme liikkumisen ja toimintakyvyn arvioinnin ammattilaisia. Ohjaamme sinut eteenpäin lääkärille, mikäli tarvetta on. Tapaturman sattuessa hakeudu kuitenkin aina ensin lääkärinvastaanotolle.

Tiesithän, että lihasvoiman ja liikkuvuuden sekä toimintakyvyn ylläpito ennen leikkausta edesauttaa leikkauksesta toipumista? Leikkauksen jälkeen kuntoutus etenee turvallisesti kohti täyttä toimintakykyä. 

Varaa aika fysioterapiaan

 

Hierontaan

Kireyttä ja särkyä? Säännöllinen lihashuolto tekee ihmeitä. 


Hieronta on hyvä tapa ylläpitää lihasten elastisuutta ja lisätä kudosten verenkiertoa. Fysioterapiassa hierontaa käytetään aktiivisen harjoittelun ja kuntoutumisen.

Klassinen hieronta sopii kaikille, rentoutumiseen ja kireyksien ennaltaehkäisyyn. 

Urheiluhierontaa suosittelemme aktiivisesti liikkuvalle tai urheilijalle. Tuolloin hieronnassa yleensä keskitytään tietyn alueen perusteellisempaan hoitoon ja muokkaukseen.

Varaa aika hierontaan

 

Urheilufysioterapiaan

Urheilufysioterapeutti urheilijalle tukena

Ennaltaehkäisy

Urheiluvammojen ennaltaehkäisevässä fysioterapiassa kartoitetaan mm. urheilijoiden liikehallintaa, liikkuvuutta sekä lihasvoimaa. Tutkimuksen perusteella luodaan tukiharjoitusohjelma, jota urheiliija pystyy noudattamaan lajivalmennuksen ohella. 

Kartoitukseen voit tulla yksilökäynnille tai kutsua fysioterapeutin harjoituksiin mukaan, toteuttamaan kartoituksen koko joukkueelle.

Urheiluvamman sattuessa

Urheilufysioterapeutti antaa tarvitttavan kipuhoidon ja ohjauksen urheiluvamman sattuessa. Pitkittyneen rasitusvamman hoito poikkeaa akuutin vamman hoidosta. Silloin laaditaan yksilöllinen ja valmennusta tukeva kuntoutus. Kuntoutuksen tavoite asetetaan korkealle. Tavoitteena on pääsy takaisin toimintaan ehompana kuin koskaan!

 

Kotikäynnille

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla vastaanotolle, tulemme luoksesi!

Fysioterapeuttimme arvio toimintakyvyn ja kartoittaa kodin toimintaympäristön ja apuvälineiden tarpeen. Aktiivinen kotikuntoutus suunnitellaan yksilöllisesti ja siinä hyödynnetään monipuolisesti kuntoutusvälineitä. Kotikäynnit ovat erityisesti varttuneemmalle väestölle sopiva kuntoutusmuoto.

 


 

Fysioterapia


Fysioterapia 60min

77€
Kelakorvaus 8€

Tutkiminen, hoito, ohjaus.
Sisältää kirjallisen palautteen, 
hoitosuunnitelman ja Kanta-maksun.

Fysioterapia 60min

68€
Kelakorvaus 8€

Ensimmäisen käynnin jälkeen 
seuraavat käynnit hoitosuunnitelman mukaisesti.
Fysioterapia 45min

59€
Kelakorvaus 6€

Fysioterapia 30min

48€
Kelakorvaus 4€

Kelakorvaukset lähetteellä, kela-korttia esittämällä.

 

Fysioterapiapaketit


Alkaen 46€ käynti

Fysioterapia 3

Yksilöfysioterapia 3x60min


180€

Fysioterapia 10

Fysioterapia 5x60min
Pienryhmäkäynnit 5x
(Vain Kauhajoella)
490€

Fysioterapia 10

Fysioterapia 10x60min
570€

Fysioterapia 15

Fysioterapia 15x60min
690€

Fysioterapia-ja hierontapaketit laskutetaan ensimmäisellä käynnillä. Paketti on aina henkilökohtainen ja voimassa vuoden ostopäivästä.

 

Hieronnat


Hieronta 90min

73€

Hieronta 60min

53€

Hieronta 45min

43€

Hieronta 30min

35€

Hierontapaketit


Alkaen 35€ käynti.

Hieronta
5x45min

175€

Hieronta
5x60min

235€

Hieronta
12x60min

432€