Fysioterapia ja hieronta

Kun kipu haittaa arkeasi, A-Fysitiimin fysioterapeutit auttavat Kauhajoella, Jalasjärvellä ja Ylistarossa.

-

Fysioterapiaan

Kun kipu haittaa liikettä ja rajoittaa arkea.
 

Kivusta eroon ja takaisin toimintaan fysioterapian avulla! Meillä on vuosien kokemus ja tietotaito tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutuksesta, olet siis osaavissa käsissä! 

Tutkimme ja hoidamme toimivilla ja tehokkailla keinoilla. Tuki- ja liikuntaelinvaivoissa kuntoutus toteutetaan yksilöllisesti, tavoitteiden pohjalta. Ohjauksessamme kuntoudut turvallisesti, mutta tehokkaasti. Jos olet ahkera treenaaja, fysioterapia voidaan toteuttaa myös seurantakäyntiluontoisesti.

Aktiivinen fysioterapia

Aktiivinen fysioterapia aloitetaan heti kun mahdollista. Kauhajoen klinikalla meillä on niskan, selän, olkapään, sekä alaraajojen kuntoutuslaitteet, joiden avulla harjoitellaan turvallisesti kipua kunnioittaen. Fysioterapeutti laatii sinulle myös kotiharjoitusohjelman, joka tukee kuntoutumistasi.

Mitä nopeammin hakeudut meille, sitä nopeammin pääset eroon kivuista ja jatkat tervettä arkea. Näin säästät rahaa ja aikaa.

Fysioterapiaan ilman lähetettä


Fysioterapia on kelakorvattavaa lääkärin lähetteellä. Fysioterapiaan voit tulla myös ilman lähetettä ja lääkärinkäyntiä. Me fysioterapeutit olemme liikkumisen ja toimintakyvyn arvioinnin ammattilaisia. Ohjaamme sinut eteenpäin lääkärille, mikäli tarvetta on. Tapaturman sattuessa hakeudu kuitenkin aina ensin lääkärinvastaanotolle.

Tiesithän, että lihasvoiman ja liikkuvuuden sekä toimintakyvyn ylläpito ennen leikkausta edesauttaa leikkauksesta toipumista? Leikkauksen jälkeen kuntoutus etenee turvallisesti kohti täyttä toimintakykyä.

 Varaa aika fysioterapiaan

Fysioterapiaan palvelusetelillä
 

Olemme palveluntuottajia aikuisten lääkinnällisessä kuntoutuksessa (fysioterapia) Seinäjoen kaupungin toimialueella sekä JIK-kuntayhtymän alueella. Ole yhteydessä kuntasi terveydenhuoltoon selvittääksesi, oletko oikeutettu palveluseteliin. Autamme sinua myös tarvittaessa.

  • Seinäjoen toimialue: Seinäjoki, Ylistaro, Isokyrö, Lapua, Nurmo, Peräseinäjoki. Löydät meidät hakemalla Parasta palvelua -sivustolta paikkakunnan Seinäjoki ja valitsemalla palveluksi fysioterapia. Valitse Fysioterapia Athle Oy/A-Fysitiimi.
  • JIK: Jalasjärvi, Ilmajoki, Kurikka JIK ky:n palvelusetelipalvelut.

 

Hierontaan

Kireyttä ja särkyä? Säännöllinen lihashuolto tekee ihmeitä. 


Hieronta on hyvä tapa ylläpitää lihasten elastisuutta ja lisätä kudosten verenkiertoa. Fysioterapiassa hierontaa käytetään aktiivisen harjoittelun ja kuntoutumisen.

Klassinen hieronta sopii kaikille, rentoutumiseen ja kireyksien ennaltaehkäisyyn. 

Urheiluhierontaa suosittelemme aktiivisesti liikkuvalle tai urheilijalle. Tuolloin hieronnassa yleensä keskitytään tietyn alueen perusteellisempaan hoitoon ja muokkaukseen.

Varaa aika hierontaan

 

Urheilufysioterapiaan

Urheilufysioterapeutti urheilijalle tukena

Ennaltaehkäisy

Urheiluvammojen ennaltaehkäisevässä fysioterapiassa kartoitetaan mm. urheilijoiden liikehallintaa, liikkuvuutta sekä lihasvoimaa. Tutkimuksen perusteella luodaan tukiharjoitusohjelma, jota urheiliija pystyy noudattamaan lajivalmennuksen ohella. 

Kartoitukseen voit tulla yksilökäynnille tai kutsua fysioterapeutin harjoituksiin mukaan, toteuttamaan kartoituksen koko joukkueelle.

Urheiluvamman sattuessa

Urheilufysioterapeutti antaa tarvitttavan kipuhoidon ja ohjauksen urheiluvamman sattuessa. Pitkittyneen rasitusvamman hoito poikkeaa akuutin vamman hoidosta. Silloin laaditaan yksilöllinen ja valmennusta tukeva kuntoutus. Kuntoutuksen tavoite asetetaan korkealle. Tavoitteena on pääsy takaisin toimintaan ehompana kuin koskaan!

 

Kotikäynnille

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla vastaanotolle, tulemme luoksesi!

Fysioterapeuttimme arvio toimintakyvyn ja kartoittaa kodin toimintaympäristön ja apuvälineiden tarpeen. Aktiivinen kotikuntoutus ja hoidot suunnitellaan yksilöllisesti, hyödyntäen monipuolisesti kuntoutusvälineitä.

Fysioterapeutin kotikäynnit hinnasto
60 min
78€

Kelakorvaus 12€

45 min
64€

Kelakorvaus 9€

30 min
58€

Kelakorvaus 6€


Kelakorvaukset lääkärin lähetteellä (SV3), kela-korttia esittämällä. Huomioithan, että lääkäri on määrännyt fysioterapian toteutettavaksi kotikäynteinä.
Veloitamme matkakorvauksen yli 15 minuutin matka-ajalta. Matkakorvaus 12€/alkava 15 min.

 

 


 

Fysioterapia


Yksilöfysioterapia
60 min

77€

Ensimmäinen fysioterapiakäynti,
konsultaatio tai loppututkimus.
Tutkiminen, hoito, ohjaus, palaute, kanta-maksu.

Yksilöfysioterapia
60 min

69€

Yksilöfysioterapia
45 min

60€
 

Yksilöfysioterapia
30 min

50€
 

Kelakorvaukset lääkärin lähetteellä (SV3), kela-korttia esittämällä. Korvaus 60 min 8€, 45 min 6€ ja 30 min 4€.

 

Fysioterapiapaketit


Voit tulla fysioterapiaan myös ilman lähetettä. Fysioterapiapaketit alkaen 53€/kerta.

Fysioterapia 3

Yksilöfysioterapia 3x60 min
189€
Lähetteellä 165€

Fysioterapia 10

Yksilöfysioterapia10x60 min
595€
Lähetteellä 515€

Fysioterapia 15

Yksilöfysioterapia 15x60 min
795€
Lähetteellä 675€

Fysioterapia 5

Yksilöfysioterapia 2x60 min
Yksilöfysioterapia 3x45 min
300€
Lähetteellä 272€

Fysioterapia 10 pienryhmä

Yksilöfysioterapia 3x60 min
Pienryhmäkäynnit 7x60 min
490€
Lähetteellä 410€

Fysioterapia 15 pienryhmä

Yksilöfysioterapia 4x60 min
Pienryhmäkäynnit 11x60 min
690€
Lähetteellä 570€

Fysioterapia- ja hierontapaketit laskutetaan ensimmäisellä käynnillä. Paketti on aina henkilökohtainen ja voimassa vuoden ostopäivästä. Fysioterapia 10 ja fysioterapia 15 -paketit sisältävät maksuttoman fysiosalin käytön.

 

Hieronnat


Hieronta
90min

77€

Hieronta
60min

54€

Hieronta
45min

44€

Hieronta
30min

40€

Hierontapaketit


Hieronta
5x45min

194€

Hieronta
5x60min

245€

Hieronta
12x60min

504€