PARAS TULOS saavutetaan yhdistämällä aktiivinen kuntoutus, hoito ja terveyttä tukeva tuote!

FIRSTBEAT- HYVINVOINTIANALYYSI

OS1st TUKI- JA KOMPRESSIOTUOTTEET

Tuki- ja kompressiotuotteet kivun lievitykseen ja nivelen ja lihaksen tukemiseen. Sopii päivittäiseen käyttöön! Medical-tason kompressio tehostaa nestekiertoa ja lihasten toimintaa.

MUKAVUUTTA Antibakteerinen ja hengittävä, istuu täydellisesti ja ennaltaehkäisee hiertymiä .

Oirekohtaiset tuotteet

POLVI, RANNE, KYYNÄRPÄÄ, NILKKA, POHJE, REISI.

Tuotteesta saat apua mm. akillesvaivaan, hyppääjän polveen, jalan kiputiloihin, kyynärpään kiputiloihin, lihasvaivoihin, vaivasenluu kipuihin ja oireisiin.

NYT SAATAVILLA UUTUUS! TS5 LENTOSUKAT (TRAVEL SOCKS)

FOOTBALANCE MEDICAL yksilölliset tukipohjalliset

Jalat ovat tukipilarimme ja siksipä niiden merkitys kehomme linjauksiin on suuri. Fysioterapeutin asiantuntijuudella saat 100% yksilölliset pohjalliset ja ohjeet jalkojesi terveyden edistämiseksi. FootBalance-pohjalliset ohjaavat jalkaasi neutraaliin asentoon, tämä auttaa parantamaan koko kehon linjausta. Luonnollinen ohjaus jaloille ja parempi linjaus, mukavuus ja täydellinen istuvuus, laadukas iskunvaimennus. Takaa terveyttä sinun jaloillesi!

Ennen tukipohjalliset tekemistä sinulle tehdään alaraajojen fysioterapeuttinen tutkimus ja FitPro-analyysi. Tämän jälkeen saat fysioterapeutilta täsmäohjeet jalkojen terveyttä tukemaan ja valitaan oikeanlainen pohjallismateriaali. Lopputuloksena on juuri sinulle sopivat pohjalliset!

InBody -kehonkoostumusmittaus

InBody -kehonkoostumusmittauksen avulla saat monipuolisen kuvan kehosi tilasta. Mittauksessa selviää mm. lihaksen ja rasvan suhde, nestetasapaino, viskeraalisen rasvan määrä ja BMI. Mittauksen avulla seurataan kuntoutuksen etenemistä.

TEMPUR TUOTTEET

Tempur tyynyistä löydät juuri sinulle sopivan!

Nukkuma-asennon mukaan selkä- tai kylkinukkujille. Tyyny tukee ergonomisesti ja helpottaa ja ennaltaehkäisee niska- ja hartiaseudun kiputiloja. Fysioterapeutti opastaa sinua oikean tyynyn valinnassa.

Ennen ostopäätöksen tekoa sinulla on mahdollisuus koenukkua tyynyllä vuokrauspalvelumme kautta. Tempur tuotteet ovat terveydenhuoltoalan ammatillaisten suosittelemia.