Fysioterapeutti Anne-Mari Marttunen aloitti Kauhajoella kuntoutusyrittäjänä vuonna 2008. Yrittäjänä Anne-Mari on toiminut vuodesta 2005, jolloin ura terveydenhuollon alalla alkoi koulutettuna hierojana. A-Fysitiimi on nykypäivänä nopeasti kasvava ja rohkeasti kehittyvä fysioterapiayritys. Yrityksessä toimivat fysioterapeutit ovat kilpaurheilutaustaisia sekä helposti lähestyttäviä ammattilaisia. A-Fysitiimi toimii Kauhajoella Puistotien klinikalla ja aloittelee toimintaa Jalasjärvellä Salosen Lääkäriaseman yhteydessä. A-Fysitiimin Anne-Mari toimii Kristina Medin työfysioterapeuttina Kaskisissa. A-Fysitiimin fysioterapeutit toteuttavat kuntoutusta asiakkaan omassa toimintaympäristössä kotikäynteinä. Tuemme yritysasiakkaidemme arkea toimimalla myös työpaikolla. Fysioterapia- ja kuntoutuspalveluiden lisäksi pidämme asiantuntijaluentoja, suunnittelemme ja toteutamme yrityksien henkilöstön työkykyä ylläpitäviä ja kehittäviä toimia.

Tarjoamme Fysioterapia-asiantuntemusta tulostakuulla!

Toimintamme perustana on osaava henkilökunta. Fysioterapeuteilla on fysioterapeutin koulutus, koulutetut hierojan koulutukset (A-M ja Tommi). fysioterapeutit ovat syventäneet ammattitaitoaan useilla täydennyskoulutuksilla kuten työfysioterapia ja urheilufysioterapia. fysioterapeutit

Ensimmäisellä fysioterapiakäynnillä asiakkaalle tehdään kattava fysioterapeuttinen kartoitus. Kartoituksen perusteella laaditaan tuloksiin johtava hoitosuunnitelma. Hoitosuunnitelma takaa yksilöllisesti laaditun ja etenevän kuntoutuksen. Kuntoutukseen sisältyy tarvittavat hoidot ja menetelmät, ne valitaan tavoitteen mukaisesti. Tarvittaessa ohjaamme fysioterapia-asiakkaan erikoislääkärin vastaanotolle.

Fysioterapian aikana opit käyttämään kehoasi oikein ja motivoidut ylläpitämään toimintakykyäsi!
Varaa aika fysioterapiaan, tule kuntoon ammattilaisten avulla. Ota askel A-FYSITIIMILLE!


AJANVARAUS p. 040 411 5381 tai heti verkkoajanvarauksesta

Lähetä meille yhteydenottopyyntö: info@a-fysitiimi.fi