Fysioterapeutti Anne-Mari Marttunen aloitti Kauhajoella kuntoutusyrittäjänä vuonna 2008. Yrittäjänä Anne-Mari on toiminut vuodesta 2005, jolloin ura terveydenhuollon alalla alkoi koulutettuna hierojana. A-Fysitiimi on nykypäivänä nopeasti kasvava ja rohkeasti kehittyvä fysioterapiayritys. Yrityksessä toimivat fysioterapeutit ovat kilpaurheilutaustaisia sekä helposti lähestyttäviä ammattilaisia. A-Fysitiimi on toiminut Kauhajoella vuodesta 2013. Jalasjärven toimipiste avattiin Salosen Lääkäriaseman yhteyteen 2019. Maaliskuun 2020 aikana A-FYSITIIMI aloittaa fysioterapeuttien vastaanottotoiminnan YLISTAROSSA YlisMedin yhteydessä.


A-Fysitiimi on kasvava ja rohkeasti kehittyvä fysioterapiayritys. Yrityksessä toimivilta terveydenhuollon ammattilaisilta löytyy innokkuutta ja tahtoa oppia uutta ja kehittää osaamistaan päivittäisessä työssä sekä lisäkoulutuksilla. Jokainen asiakas on ainutlaatuinen!

Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet TUKI- JA LIIKUNTAELIN vaivoihin, TYÖFYSIOTERAPIAAN, URHEILUFYSIOTERAPIAAN, MANUAALISEEN TERAPIAAN sekä SUORAVASTAANOTTOON.

A-Fysitiimin työfysioterapeutit toimivat yhteistyössä työterveyshuoltojen kanssa, mm. Kristina Medi. Fysioterapeutit ja hierojat toteuttavat kuntoutusta/hierontaa asiakkaan omassa toimintaympäristössä kotikäynteinä. Ikääntyville teemme kotikäyntejä ja toimintakykykartoituksia asiakkaan omassa elinympäristössä. Yritysasiakkaitamme arjen sujuvuutta tuemme toimimalla myös työpaikoilla. Pidämme asiantuntijaluentoja, suunnittelemme ja toteutamme yrityksien henkilöstön työkykyä ylläpitäviä ja kehittäviä toimia..

Tarjoamme Fysioterapia-asiantuntemusta tulostakuulla!

Toimintamme perustana on osaava henkilökunta. Fysioterapeuteilla on fysioterapeutin koulutus, koulutetut hierojan koulutukset (A-M, Tommi, Mari). fysioterapeutit ovat syventäneet ammattitaitoaan useilla täydennyskoulutuksilla kuten työfysioterapia ja urheilufysioterapia sekä suoravastaanotto. Tutustu asiantuntijoihimme.

Ensimmäisellä fysioterapiakäynnillä asiakkaalle tehdään kattava fysioterapeuttinen kartoitus. Kartoituksen perusteella laaditaan tuloksiin johtava hoitosuunnitelma. Hoitosuunnitelma takaa yksilöllisesti laaditun ja etenevän kuntoutuksen. Kuntoutukseen sisältyy tarvittavat hoidot ja menetelmät, ne valitaan tavoitteen mukaisesti. Tarvittaessa ohjaamme fysioterapia-asiakkaan erikoislääkärin vastaanotolle.

Fysioterapian aikana opit käyttämään kehoasi oikein ja motivoidut ylläpitämään toimintakykyäsi!
Varaa aika fysioterapiaan, tule kuntoon ammattilaisten avulla. Ota askel A-FYSITIIMILLE!


AJANVARAUS p. 040 411 5381 tai heti verkkoajanvarauksesta

Lähetä meille yhteydenottopyyntö: info@a-fysitiimi.fi